Winston Air 2

God eftermiddag kära läsare,

vad är Winston? Vad är en Winston?

Beskrivning av Winston själv.

"På Winston kompromissar vi aldrig och har en sann passion för att göra saker rätt. Sedan 1929 har vi tillverkat inte bara de mest innovativa utan också de vackraste flugspöna. Ta en Winston och du håller ett spö med en felfri finish, exakt inriktade styrningar, ett perfekt format handtag och ett haspelsäte tillverkat av de finaste komponenterna. Fiska med en och du kommer att uppleva överlägsen prestanda samt den anmärkningsvärda känslan av ett lätt, balanserat och smidigt spö. Vi vet att sportfiskare har många flugspön att välja mellan, men när det gäller att ha det bästa kan det bara finnas en."

Jag kan bara hålla med! Som återförsäljare har jag möjlighet att kasta och testa många spön. Det finns spön som kastar ok och andra kastar sig själva, men en Winston är ett helt eget spö. Hon förlåter inte misstag men hennes prestation är också orimlig. När jag fiskar är det svårare för mig att sluta med en Winston i handen än med något annat spö! Du vill bara inte lägga ner dem!

Nu är Air2 här och jag har fiskat den väldigt intensivt i lite över ett halvår. I början var jag inte säker på vad som inte kunde förbättras med Air. Men alltså... Herregud... Det var en uppenbarelse. Jag har aldrig kastat så bra som jag gjorde med Winston Air2 9' 5er. Ingen tvekan, jag älskar alla Miene-spön, oavsett om T&T, Scott, Orvis eller Hardy, men mina Winstons är heliga för mig. Precis längst fram nu är min Air2


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan publicering

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.


Fler bloggar

Visa alla
Example blog post
Example blog post
Example blog post